logo_white

Je ziet de kansen en mogelijkheden van marketing. Misschien zie je zelfs dat je concurrentie je voorbij streeft op dit gebied?

Krijg inzicht. Vraag nu de gratis marketing scan aan.

Gratis marketing scan aanvragen

  Een kwalitatief goede scan kost veel tijd om te maken. Hiervoor reserveren we iedere week ruimte in de agenda, maar vanwege de omvang kunnen we maximaal 5 scans per maand maken. Ben er snel bij!

  Zeg jij JA tegen alle drie de punten?

  Zeg dan ook JA tegen de gratis marketingscan.

  Uitgevoerd door de oprichter en eigenaar van GroeiBewijs en marketing expert, Dirk Julicher.

  Aantal gratis marketing scans gemaakt voor ondernemers:

  0

  Beoordeling

  Je website en 4 marketing kanalen worden beoordeeld

  Inzicht

  Inzicht in de huidige belemmeringen en kansen voor jouw bedrijf

  Stappen

  Duidelijkheid over de te nemen stappen voor continue groei

  Gratis marketing scan aanvragen

   Tijdens deze scan houden wij je platform (website of webshop) en marketing kanalen tegen het licht. Beide onderdelen beoordelen wij op 4 elementen.

   Je platform wordt beoordeeld op:

   • Structuur
   • Functionaliteiten
   • Conversie
   • Design

   De online marketing kanalen die we bekijken zijn:

   • Google Ads
   • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
   • Social ads (FB, IG en/of LI)
   • Social media beheer

   Niet alle organisaties zijn reeds aan de slag met al deze kanalen. Dan geven wij een advies of het kanaal een goede bijdrage kan leveren aan de doelstellingen die je nastreeft.

   Bij GroeiBewijs geloven wij in en gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten. Werken we eenmaal samen, dan blijft dat een hele tijd zo. Dit betekent dat wij veel moeite en tijd steken voorafgaand aan een samenwerking. De gratis marketing scan is hier een voorbeeld van. Geen addertjes dus…

   Wij ontvangen behoorlijk wat aanvragen en steken veel tijd in de ontwikkeling van de scan. Daarom maken wij er zo’n 5 per maand. Voordat we de scan daadwerkelijk starten doen we daarom eerst wat research. We bekijken je website en nemen telefonisch contact met je op. Op basis daarvan bekijken we of wij een scan voor je willen maken. Waarom? Omdat wij niet met iedereen samenwerken. We hebben graag een klik met de organisaties en personen waarvoor we werken én de organisatie moet bij ons passen. Dat vinden we belangrijk. Is de klik er en past je organisatie bij ons? Dan gaan we er 100% voor!

   De scan presenteren wij tijdens een online sessie van +/- 60 minuten aan je. Na het bespreken van de scan, maar alleen wanneer je ervoor open staat, presenteren wij een mogelijke vervolgstap: de ontwikkeling van een groeiplan voor jouw organisatie.

   Voor deze bedrijven hebben wij de gratis marketing scan gemaakt: