Social Media uitbestedenBeheer & Advertising

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is geïntegreerd in ons dagelijks leven. Wist je dat ruim 3,5 miljard mensen een vorm van Social Media gebruikt? Dat is 45% van alle mensen op aarde! Als er dus één medium geschikt is om je doelgroep te bereiken, is het wel Social Media. Heb je professionele hulp nodig? Dan is het uitbesteden van je social media campagnes aan de specialisten van GroeiBewijs een goed idee.

 • Social media beheer
 • Social advertising
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest

Zo verhoogt GroeiBewijs ook het aantal warme leads voor jouw organisatie

Social Media Marketing is een vorm van marketing gericht op social media. Denk aan Instagram, Facebook, LinkedIn of Snapchat. Platformen die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt.

Adverteren op Social Media is dan ook ontzettend populair. Het is een krachtig middel je bedrijf of producten te promoten. Met een goede inhoud, duidelijk plan en aansprekende advertenties kun je conversies stimuleren en merkbekendheid vergroten.

Er is geen betere plek om je doelgroep en potentiële klanten te bereiken dan deze platforms.

Adverteren op Social Media heeft meerdere voordelen. Facebook wordt gebruikt door 10 miljoen Nederlanders, Youtube door 9 miljoen, Instagram 5,5 miljoen en LinkedIn door 4,5 miljoen Nederlanders. Het bereik is gigantisch, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Social Media Marketing is een uitstekende manier om Brand Awarness (in het Nederlands: merkbekendheid) te creëren of leads te genereren. Als je advertentie aanslaat op Social Media zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast bereik en merkbekendheid is ook de relatie die je opbouwt met je ‘volgers’ ontzettend belangrijk. Door Social Media Marketing kom je in contact met je volgers en kun je een relatie tussen hen en jouw bedrijf opbouwen.

Veel bedrijven hebben een bedrijfspagina op Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social media kanalen. Een goed idee, want dankzij deze pagina’s kun je binding met (potentiële) klanten houden.

Het probleem wat wij veel zien is wat er gebeurt ná het opzetten van de bedrijfspagina. Veel organisaties hebben moeite om met regelmaat goed, leuke en unieke content te plaatsen. Dat is jammer, want het is een gemiste kans om top-of-mind te worden of blijven bij je doelgroep.

Contentkalender
Als GroeiBewijs aan de slag gaat met het beheer van je social media kanalen, dan ontwikkelen we een contentkalender en zorgen ervoor dat deze opgevolgd wordt.

 • Wij verzinnen samen met jou verschillende categorieën berichten die aansprekend zijn voor je doelgroep.
 • We brengen de benodigdheden in kaart. Denk aan de ontwikkeling van fotografie of filmische content.
 • Zodra alles is verzameld ontvang je maandelijks een voorstel van berichten die we willen posten.
 • Na goedkeuring worden de berichten ingepland.

Adverteren via social media is altijd gebaseerd op een doelgroep. Waar je bij zoekmachines zichtbaar bent omdat iemand zoekt naar je product of dienst werkt dit bij social media kanalen dus anders.

Wie is je doelgroep?
De belangrijkste vraag bij social advertising is dan ook: wie is je doelgroep? Zodra we dat weten kunnen we de best passende advertentiekanalen selecteren.

Welk ‘probleem’ los jij voor ze op?
We gaan dieper inzoomen op je doelgroep. Niet alleen kijken naar wie het zijn, maar vooral ook erachter komen welke problemen zij ervaren en hoe jij als bedrijf kunt helpen om die problemen op te lossen.

Deze informatie gebruiken we tijdens het adverteren. We confronteren je doelgroep met de ‘pijn’ die ze ervaren. Dát zorgt voor herkenning en interesse in je product/dienst.

Ontwikkeling ‘lead magnet’
Een lead magnet is datgene wat we aan je doelgroep gaan aanbieden. Iets wat zij ongelofelijk interessant vinden en voor bereid zijn om hun contactgegevens met je te delen.

Opvolging
Er zullen direct aanvragen of aankopen volgen. Maar dat geldt niet voor alle leads die je hebt verzameld. Je kunt zelf contact opnemen met de personen op je lijst. Wij kunnen je ook helpen met het geautomatiseerd verder opwarmen van deze leads dankzij remarketing en e-mail automation.

De mogelijkheden op Social Media zijn eindeloos, maar een goede Social Media Strategie opzetten is niet zo eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan je denkt.

Adverteren op Social Media heeft alleen zin als het op de juiste manier wordt ingezet. Een advertentie zonder betrokkenheid is niet alleen nutteloos, het is bovendien zonde van je tijd, energie en geld.

GroeiBewijs heeft jarenlange ervaring in het opzetten, uitvoeren en monitoren van verschillende campagnes op Social Media. Met name op het gebied van adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn.

GroeiBewijs is niet zomaar een marketing bureau. Wij focussen ons liever niet op één dienst, maar op jouw groei. 

Wat is een Groei-abonnement
In deze samenwerking moet je ons zien als jouw online marketeer op afstand. Één aanspreekpunt voor al jouw marketing die onze specialisten aanstuurt en functioneert als projectmanager.

 • Wij maken een scan van jouw organisatie waarbij we kijken naar de status van je website/webshop en online marketing activiteiten.
 • Op basis hiervan brengen wij de kansen en mogelijkheden in beeld. Dit verwerken we in ons groeiplan. Het plan is gebaseerd op een periode van 6 maanden waarin wij groei voor jouw organisatie gaan realiseren.
 • We koppelen het groeiplan aan een resultaatverwachting én investeringsplaatje.
 • Na je akkoord gaat onze projectmanager aan de slag met het maken van een planning waarbij per onderdeel de juiste specialisten worden ingeschakeld.
 • Zo ontstaat jouw marketing team op afstand met de focus op jouw groei!

Hier lees je alles over ons groei-abonnement.

Meer leads uit Facebook, Instagram of LinkedIn? Dan hebben wij 3 goede opties voor je:

gratis marketing scan

Gratis marketing scan

Je weet dat social media kanalen bij uitstek geschikt zijn om personen uit jouw doelgroep te bereiken. 

Maar je bent uiteraard ook benieuwd naar andere kansen en mogelijkheden op het gebied van marketing.

Dan is deze marketing scan bedoeld voor jou!

social media uitbesteden

Social ads uitbesteden

Hoe handig zou het zijn als er dagelijks nieuwe leads interesse tonen in je producten of diensten?

Met onze Facebook, Instagram en/of LinkedIn campagnes werven wij aan de lopende band nieuwe, warme leads.

Social Ads uitbesteden is bedoeld voor jou!

marketing uitbesteden

Groei-abonnement

Het ultieme bewijs van groei zijn de groeiringen van bomen. Elk jaar komt er een nieuwe, geleidelijke laag bij.

Wij realiseren groei door je marketing uit handen te nemen en stap-voor-stap resultaat te leveren.

Mogen wij jouw groeiringen creëren? 

 • Één contactpersoon die werkt als jouw online marketeer
 • Uitvoerende specialisten op elk vakgebied
 • Concept, strategie én creatie
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Geen focus op kanaal, maar focus op groei
 • Gratis marketing scans
 • Bewezen resultaten
 • Full-service marketing bureau

Ontdek de voordelen van ons groei-abonnement

Met het groei-abonnement van GroeiBewijs kies je voor jouw eigen online marketeer op afstand, die als projectmanager werkt aan jouw groei en onze specialisten aanstuurt.

Het groei abonnement is perfect voor bedrijven omdat ze:

 • Willen groeien, maar nog te klein zijn om een online marketeer in dienst te nemen
 • Over een marketeer beschikken, maar bepaalde specialistische kennis missen
 • SEA, SEO, Social kanalen, de website, een webshop, banners, teksten, print advertenties, etc. bij meerdere partijen uitbesteden, maar ervaren dat samenwerken met GroeiBewijs veel eenvoudiger en efficiënter is.
 • Ooit zonder echte online kennis zijn gestart met een webshop of website en vanwege succes bij de hand genomen willen worden bij de volgende stap.
Contact Meer informatie

Als jij gaat focussen op groei dan zullen resultaten zoals deze volgen:

Huidzorgklinieken

Deze resultaten behaalde GroeiBewijs voor Huidzorgklinieken.nl.

Groei webverkeer

952 %

Groei conversieratio

124 %

Groei conversies

2253 %

  Doe de gratis marketing scan van jouw organisatie!

  Jij wilt groeien? Jij wilt jouw marketing uitbesteden aan slechts één organisatie zoals GroeiBewijs? Dan is deze marketing scan bedoeld voor jou!

  Na het invullen van de gegevens nemen wij telefonisch contact met je op. Niet om je iets te verkopen, maar om achtergrondinformatie te verzamelen. We willen zo goed mogelijk voorbereid zijn bij het uitvoeren van onze scan. Hierna gaan we aan de slag met onze marketing scan. Je ontvangt:

  • Een scan van je website/webshop
  • Een scan van je online marketing kanalen
  • Een groeiplan voor je bedrijf/organisatie
  • Een resultaatverwachting bij het uitvoeren van het groeiplan
  • Een kostenindicatie wanneer GroeiBewijs met het groeiplan aan de slag gaat