Projectmanager marketing (20-24 uur)

Plannen, het onderhouden van klantcontact, verwachtingen managen, budgetten beheren en denken in mogelijkheden. Kortom, jij bent in control! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Check onze vacature van projectmanager marketing.

Dit ga je doen

Als het primaire aanspreekpunt voor onze klanten ben je verantwoordelijk voor het begrijpen van hun doelstellingen, het analyseren van campagneprestaties en het coördineren van taken voor ons team van freelance specialisten.

Je uitstekende projectmanagement vaardigheden en je vermogen om effectief te communiceren met klanten zijn essentieel om het succes van onze projecten te waarborgen.

Zo zien je dagen eruit

Als projectmanager ben jij de spil die ervoor zorgt dat projecten vlekkeloos verlopen, van begin tot eind. Samen met de marketingstrateeg ontwikkel je een groeiplan op maat, op basis van klantgesprekken en data analyse. Zo ben je vanaf de start betrokken bij het project en op de hoogte van de wensen en doelstellingen van de klant.

Vervolgens zet jij de juiste specialisten in op het project en ken je taken toe binnen ons projectmanagement tool Asana. Door nauwgezet ieders planning op elkaar af te stemmen, bepaal je wat haalbaar is en wat niet. En als obstakels opduiken, sta je paraat met oplossingen en alternatieven.

Je rol omvat ook het leiden van de maandelijkse online team meetings. Jij kijkt over alle kanalen heen en bewaakt de resultaten. Zo ga je voorbereid de meetings in en laat jij je informeren over uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten. Daarnaast plan je samen met de specialisten vervolgacties voor de aankomende periode.

Maar buiten dit alles speel je ook een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze organisatie die op dit moment uit slechts twee vaste medewerkers bestaat. Alle kans dus om op allerlei manieren een bijdrage te leveren aan de groei en structuur van ons groeiende marketingbureau.

Ons bedrijf

Wij zijn een full-service marketingbureau met een (voornamelijk) flexibele schil. Op basis van gesprekken met ondernemers en data-analyse creëren wij unieke groeiplannen voor onze klanten. Deze plannen worden uitgevoerd door een samengesteld team van marketing specialisten (SEA, SEO, Social media, copywriting, webdevelopment, etc.) en worden gecoördineerd door jou als projectmanager.

De meeste organisaties waar je voor gaat werken zijn MKB bedrijven mét personeel, maar zonder marketeer. Zij missen handjes en kennis en dat is precies wat GroeiBewijs toevoegt aan deze organisaties.

Wie ben jij?

In deze hectische marketingwereld houd jij je hoofd koel. Je neemt de leiding, bent oplossingsgericht, bent gestructureerd, werkt lekker met deadlines en je gaat een goede discussie niet uit de weg. Belangrijk hierin is een heldere maar empathische en opbouwende communicatie.

Verder zoeken we iemand met:

  • een hbo-diploma richting bijvoorbeeld Commerciële economie, Bedrijfskunde, Communicatie of (Online) marketing;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager – bij voorkeur binnen een online marketing omgeving;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal en;
  • inhoudelijke kennis van digital (online marketing, website trajecten, IT-implementaties).

Als je werkervaring hebt opgedaan bij een agency of ervaring hebt met projectmanagement tools zoals Asana, dan worden wij daar bij voorbaat blij van.

Dit bieden wij

Om jouw ambities te voeden en professionaliteit te waarborgen bieden wij jou het volgende arbeidsvoorwaardenpakket.

  • Je ontvangt een goed salaris o.b.v. kennis en ervaring.
  • Je werkdagen stemmen wij in overleg met je af.
  • Verder hebben wij een interessante bonusregeling voor je in petto die direct in relatie staat tot je werkzaamheden.
  • Als projectteam een mooie website opgeleverd? Een succesvolle campagne gerealiseerd? Dat vier je met ons!

Is dit jouw baan?

Solliciteer eenvoudig. Mail je CV + motivatie naar info@groeibewijs.nl. Dan spreken wij jou binnenkort.

Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met Dirk, op 06-14278081.